Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Bliv elev i JO Hydraulics

 

Brænder du for salg og har du interesse for hydraulik? 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende elevplads, hvor du lærer alt om salgets og indkøbets facetter, samtidig med at du får en specialviden inden for hydraulikkomponenter og -systemer.

I JO Hydraulics vil vi gøre vores kunder profitable og holde dem i hånden hele vejen med verdens bedste service! Derfor arbejder vi dagligt på at udvikle og optimere vores produkter, hydraulikløsninger, hjemmeside, arbejdsprocedurer og vores kompetencer, så vi kan imødekomme kundernes behov og udfordringer.

Det tilbyder vi

Har du lyst til at være en aktiv deltager i et team, der vil frem i verden, og hvor ideer realiseres? Så har vi en meget alsidig elevplads til dig. I JO Hydraulics kommer du som handelsassistentelev til at arbejde med det daglige salg i samarbejde med vores backofficeafdeling og det strategiske salg i samarbejde med vores salgsafdeling. Sammen med vores indkøber vil du lære om indkøbets faser, disponering og logistik. Vores hjemmeside er et vigtigt salgsværktøj, og du vil derfor også lære at vedligeholde og optimere den løbende.

 


 

"Min arbejdsdag er meget varieret og har jeg brug for hjælp, står mine kollegaer altid klar med et hurtigt svar. Det er fedt at være omringet af kompetente folk." 

Almin, elev i JO Hydraulics

 

"Det er mega fedt at være elev i JO! Der er ikke langt fra tanke til handling, og jeg får lov at planlægge min egen arbejdsdag"

Kathrine, elev i JO Hydraulics

 

 


Det forventer vi
  • At du har en interesse for hydraulik - vi forventer ikke at du har nogen forkundskaber

 

  • Du skal have lyst til at tænke og deltage i optimeringer og udvikling.
     
Krav

Bestået grundforløb

Ansøgning

Send din skriftlige ansøgning, gerne pr. e-mail med kopi af eksamenspapirer, fraværsliste og straffeattest

til Sidsel: sa@johydraulics.dk

 

Arbejdstid og sted

Mandag-fredag

37 timer/ugen

 

JO Hydraulics A/S

Virringvej 74, Virring

8660 Skanderborg