Fordelerblokke

Står du og mangler en fordelerblok til centralsmøring, finder du hos JO Hydraulics et bredt udvalg af disse, ligesom vi også forhandler bolte og andet tilbehør til fordelerblokke. 

En fordelerblok er sammen med en fedtbeholder med pumpe og slanger de komponenter, der udgør centralsmøring. Med en sådan blok kan du tilpasse den rette mængde af fedt til smøring af din maskine, så den arbejder effektivt og gnidningsfrit. Der er flere fordele ved et centralsmøringsanlæg, herunder lavere omkostninger med hensyn til smøring, ligesom der også spares tid ved installering af et sådan anlæg. 

Endvidere reduceres vedligeholdelsesomkostningerne, effektiviteten af smøringen øges ligesom et sådan system mindsker slitage på din maskine.

 


Lagerførende med flere slags fordelerblokke

Hos JO Hydraulics er vi lagerførende med flere forskellige typer af fordelerblokke til din maskines centralsmøring. Her hos os finder du blandt andet faste fordelerblokke, DPX-fordelere og andre typer af fordelerblokke, der passer til netop din maskines centralsmøring. 

I vores sortiment finder du endvidere forskelligt tilbehør til ILC DPX og ILC DPL, der giver dig mulighed for at optimere og vedligeholde dit system, ligesom du også finder andre artikler til brug ved centralsmøring som eksempelvis forskellige bolte.

Mange års erfaring og højt serviceniveau

JO Hydraulics er med mange års erfaring samlet et stærkt hold af specialister indenfor områderne hydraulik og centralsmøring, og hos os finder du altid et bredt og velassorteret sortiment af produkter til brug indenfor netop disse specifikke områder. 

Hos os finder du således alt fra fordelerblokke til akkumulatorer og vi har det som en erklæret målsætning altid at møde dig og din virksomheds behov med et højt serviceniveau.

Har du eksempelvis behov for at få hjælp til at finde de helt rette produkttyper til dine maskiners hydrauliskesystem eller centralsmøring kan du altid rette henvendelse til vores support, hvor vi gerne hjælper dig med konkrete råd og vejledning. Vælger du at rette henvendelse til vores supportfunktion finder du mindst en kompetent tekniker, der kan hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have angående emner indenfor vores kompetenceområder. Her kan du eksempelvis få vejledning til valg af komponenter og nye øjne på dine konkrete udfordringer. Sidder du med tvivlsspørgsmål kan vi også hjælpe dig med at komme videre.

Hos Jo Hydraulics vægter vi vores kunder højest, og vi gør os hver dag umage med at tilbyde vores kunder verdens bedste service.

Har du spørgsmål vedrørende fordelerblokke er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig!