Centralsmøring – Selvbyg, Medbyg eller Montering

 

Vi tilbyder både Selvbyg, Medbyg og Montering, så du vælger selv, hvordan vi skal hjælpe dig med centralsmøring. Læs her om mulighederne, og mød Jesper Smidt fra KSK Maskinservice. Han er meget begejstret for selv at installere centralsmøring – med god vejledning fra Philip, som er vores dygtige ekspert på området.

 

 

Selvbyg

Centralsmøring er ikke raketvidenskab. Mange kan derfor samle det selv og dermed spare penge. Vores omfattende lager med dag-til-dag-levering sikrer, at du ikke går i stå undervejs.

Hvis du vælger Selvbyg, køber du komponenterne hos os – og står selv for at samle det hele. Du bestiller varerne i vores shop her på hjemmesiden. Vi hjælper gerne med at guide dig frem til de helt rigtige produkter, så du får opbygget systemet korrekt.

Du får naturligvis konkrete og letlæselige tegninger og manualer med, som hjælper dig i byggeprocessen.

Går det galt, kan du altid få en af vores teknikere i røret. Eller vi kan lave en videosamtale, hvor du helt konkret viser os din udfordring.

 

Mød Jesper, som er værkfører hos KSK Maskinservice og meget begejstret for selvbyg 

Medbyg

Er centralsmøring et voksende arbejdsområde for dig og dine medarbejdere? Så er Medbyg en rigtig god løsning, som også er populær hos dem, der endnu ikke er helt trygge ved selv at installere systemet.

Vi sender vores erfarne centralsmøringsekspert ud for at installere sammen med dig og dine kolleger. Han har stor flair for undervisning og lærer jer at samle elementer, indkode pumpe, opsætte slanger mv.
På den måde får I enormt meget viden og knowhow leveret lige til døren.

Alle komponenterne købes på forhånd og leveres af teknikeren.

Medbyg er en rigtig god løsning for dig, som vil spare penge i det lange løb i takt med, at dine medarbejdere kompetenceudvikles og efterhånden kan klare tingene selv.

Montering

Vælger du Montering, så står JO Hydraulics for det hele.

Alt færdigmonteres og gøres klar til brug.

Vi garanterer høj kvalitet og et vældig godt humør, imens vi samler elementer, trækker slanger, installerer smørenipler og fikser alt det andet, som hører til et velkørende centralsmøringssystem.

Du sparer din dyrebare tid og kan glæde dig over, at alt virker, som det skal.

 

 

 

 
 

Skal I vælge Selvbyg, Medbyg eller Montering?

Det vil vi rigtig gerne drøfte med dig. Ring til os på tlf. 75 14 15 00 eller send en e-mail til [email protected] - så finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning til netop din virksomhed.