Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Kursusbeskrivelser

 

JO Hydraulics har siden efteråret 2017 holdt hydraulikkurser for mere end 200 af vores kunder.
Kurserne er udviklet i samarbejde med vores kunder, så de afspejler de behov og udfordringer, I oplever, når der arbejdes med hydraulik.

 

Der afholdes ingen kurser i 2020 grundet den nuværende COVID-19 situation. 

Grundkursus: Optimale hydrauliske løsninger

Hydrauliske systemer kan sammensættes på mange måder, og det er langt fra alle løsninger, der giver lige gode resultater. På vores grundkursus får du et overblik over de mest optimale muligheder og løsninger, når du opbygger hydrauliske systemer. Vi tager udgangspunkt i en tipopbygning og arbejder os igennem alle komponenterne i det hydrauliske system.

Du får nogle konkrete værktøjer til, hvordan du undgår urenheder i systemet, hvordan du beregner på systemer, og hvad du skal være opmærksom på ved valg af systemets komponenter.

På kurset får du faglig sparring om hydraulik med både kolleger og vores erfarne specialister. 

 

Hvad kan du efter kurset:

 • Opbygge et simpelt hydraulisk system
 • Kende komponenternes anvendelse
 • Vide hvad du kan gøre for at få en bedre olierenhed
 • Bestemme tryk og flow
 • Læse simple diagrammer

 

Udvidet hydraulikkursus: LS og proportionalhydraulik

Arbejder du med LS-systemer og/eller Proportionalventiler, og oplever du ind imellem udfordringer, du ikke selv umiddelbart har løsningen på?

På dette kursus gennemgår vi kort teorien bag LS-systemer og arbejder derefter med de praktiske problemstillinger, som opstår i arbejdet med LS, samt hvordan der kan fejlsøges på systemerne. Ligeledes vil der være en gennemgang af de forskellige systemmuligheder, der findes.
Vi vil arbejde med proportionalventilers funktioner og anvendelsesmuligheder og kigge på de forskellige muligheder der er, når man skal vælge den rette ventil til sit system.

På kurset får du også konkrete værktøjer til, hvordan du undgår urenheder i systemet, og hvordan du beregner på systemer. Der vil være afsat tid til faglig sparring om hydraulik med både kolleger og vores erfarne eksperter. 

 

Hvad kan du efter kurset:

 • Læse diagrammer
 • Forstå LS-systemer
 • Kende til anvendelse af proportionalhydraulik i praksis
 • Beregne tryk, tryktab og flow
 • Foretage generel fejlsøgning på hydrauliksystemer
 • Vide hvad du kan gøre for at få en bedre olierenhed

 

Hydraulikkursus for ingeniører og udviklere

På dette kursus får du et overblik over de mest optimale muligheder og løsninger, når du konstruerer og tegner hydrauliske systemer, samt mulighederne for samspil mellem det mekaniske, hydrauliske og elektriske system og styringen.

Der vil være særligt fokus på ventiler og deres funktion, samt ventilblokke. Vi gennemgår også renhed, beregninger og diagramlæsning.