Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Kursusbeskrivelser

 

Næste kursus: August 2019

Grundkursus: Optimering af hydrauliske løsninger

Hydrauliske systemer kan sammensættes på et væld af forskellige måder, og det er langt fra alle løsninger, der giver lige gode resultater. På vores kursus hjælper vi dig med at få et overblik over de mest optimale muligheder og løsninger, når du opbygger hydrauliske systemer. Vi gennemgår alt fra tipopbygning, cylindre, PTO og pumper til ventiler og meget mere

Du får samtidig også konkrete værktøjer til, hvordan du undgår urenheder i systemet, hvordan du beregner på systemer, og hvad du skal være opmærksom på ved valg af systemets komponenter.

På kurset får du også mulighed for faglig sparring om hydraulik med både kolleger og vores erfarne specialister. 

 

Udvidet kursus: LS-systemer og proportionalventiler

Mange af vores kunder arbejder i dag med LS-systemer og oplever de udfordringer, der følger med. På dette kursus gennemgår vi kort teorien bag dem og arbejder derefter med de praktiske problemstillinger, som opstår i arbejdet med LS, samt hvordan der kan fejlsøges på systemerne. Ligeledes vil der være en gennemgang af de systemmuligheder, der findes.
Vi vil arbejde med proportionalventilers funktion og anvendelsesmulighed og kigge på de forskellige muligheder der er, når man skal vælge den rette ventil til sit system.

På kurset får du også konkrete værktøjer til, hvordan du undgår urenheder i systemet, og hvordan du beregner på systemer. Der vil være afsat tid til faglig sparring om hydraulik med både kolleger og vores erfarne eksperter.