Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30
Luk
Åbn
Håndtering af Covid-19 JO Hydraulics

I JO Hydraulics følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning.

Hvad kan vores kunder forvente:

Ordrer
Vi har mange varer på lager, men pga. virksomhedslukningerne i Italien, vil der være varer, vi ikke kan få hjem. Hvis der er forsinkelser på din ordre, bliver du kontaktet.

Bestilling
Du kan bestille varer på www.johy.dk.
Vores sælgere arbejder hjemmefra, men de er klar til at hjælpe på telefonen som vanligt.

Montager
Vi monterer stadig centralsmøring. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god hygiejne skal overholdes, når du har besøg af vores montører.

Salg
Vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra. Der kan aftales videokonferencer som alternativ til et fysisk besøg.

Varemodtagelse
Der er ingen adgang til vores lagerhal. Alle varer skal derfor aflæsses i området foran lagerporten ud mod Virringvej. Varer til afhentning ligger i det opstillede ”Afhentningsområde”.

Besøgende
Vi tager ikke imod besøgende. Kommer du for at afhente en ordre, skal du følge retningslinjerne på døren ind til lageret.

Køb for 3.000,00 DKK for at få fri erhvervsfragt

Kursusbeskrivelser

 

JO Hydraulics har siden efteråret 2017 holdt hydraulikkurser for mere end 200 af vores kunder.
Kurserne er udviklet i samarbejde med vores kunder, så de afspejler de behov og udfordringer, I oplever, når der arbejdes med hydraulik.

Grundkursus: Optimering af hydrauliske løsninger

Hydrauliske systemer kan sammensættes på et væld af forskellige måder, og det er langt fra alle løsninger, der giver lige gode resultater. På vores kursus hjælper vi dig med at få et overblik over de mest optimale muligheder og løsninger, når du opbygger hydrauliske systemer. Vi gennemgår alt fra tipopbygning, cylindre, PTO og pumper til ventiler og meget mere

Du får samtidig også konkrete værktøjer til, hvordan du undgår urenheder i systemet, hvordan du beregner på systemer, og hvad du skal være opmærksom på ved valg af systemets komponenter.

På kurset får du også mulighed for faglig sparring om hydraulik med både kolleger og vores erfarne specialister. 

 

Nælste kursus august 2020

Udvidet hydraulikkursus for lastvognsopbyggere: LS-systemer og proportionalventiler

Mange af vores kunder arbejder i dag med LS-systemer og oplever de udfordringer, der følger med. På dette kursus gennemgår vi kort teorien bag dem og arbejder derefter med de praktiske problemstillinger, som opstår i arbejdet med LS, samt hvordan der kan fejlsøges på systemerne. Ligeledes vil der være en gennemgang af de systemmuligheder, der findes.
Vi vil arbejde med proportionalventilers funktion og anvendelsesmulighed og kigge på de forskellige muligheder der er, når man skal vælge den rette ventil til sit system.

På kurset får du også konkrete værktøjer til, hvordan du undgår urenheder i systemet, og hvordan du beregner på systemer. Der vil være afsat tid til faglig sparring om hydraulik med både kolleger og vores erfarne eksperter. 

 

Kurset afholdes i august 2020 kl. 9.00-15.00 hos JO Hydraulics A/S, Virringvej 74, 8660 Skanderborg.
Deltagere er begrænset til maks. 15 pladser, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Kurset oprettes ved min. 10 deltagere. Deadline for tilmelding 1.august 2020.
Deltagerpris 1250 kr. Prisen inkluderer forplejning og kursusmaterialer.

 

Hydraulikkursus for ingeniører og udviklere

På dette kursus får du et overblik over de mest optimale muligheder og løsninger, når du konstruerer og tegner hydrauliske systemer, samt mulighederne for samspil mellem det mekaniske, hydrauliske og elektriske system og styringen.

Der vil være særligt fokus på ventiler og deres funktion, samt ventilblokke. Vi gennemgår også renhed, beregninger og diagramlæsning.

 

Ingen planlagte kurser i 2020