Vintereftersyn - Spar tid og penge med sikker drift

 

Vinteren egner sig rigtig godt til eftersyn af centralsmøringsanlæg, fordi mange maskiner holder stille indendørs. Dermed kan vi gennemgå dem på et tørt sted, så du senere undgår dyre driftsstop i en travl sæson.

 

JO Hydraulic sender en meget erfaren montør ud til dig, som tjekker hele anlægget for problemer - gerne sammen med jeres folk. Derefter ordner han slitage og fejl, så alt bliver fuldt køreklar.

 

Blandt andet undersøger han, om pumpe og dosering fungerer, og om alt er indstillet efter jeres ønsker og maskinens behov. Alle slangeforbindelser og fittings kigges efter for utætheder og slitage, og der tages stilling til, om der bør ske ændringer på lige netop din maskine. 

 

Finder han fejl, der ikke er relateret til centralsmøring, får du naturligvis også besked om det. 

 

Hold maskinen kørende i sæsonen – og få en sidegevinst

Vintereftersynet hjælper dig kort sagt med at holde maskiner kørende i sæsonen, så I udnytter jeres ressourcer bedst muligt: Både maskiner og medarbejdere skal være i gang med de rigtige opgaver.


Og så er der en særlig sidegevinst hos JO Hydraulics. Vores montør er nemlig en af branchens meget erfarne eksperter, og han deler rigtig gerne ud af sin viden. Dermed bliver dine medarbejdere dygtigere, så I med tiden selv kan finde fejl og klare mindre reparationer.  

 

Hvis du vil høre mere om vintereftersyn, eller planlægger en gennemgang af din maskine, så kontakt os gerne:

 

Telefon: 75 14 15 00
E-mail: [email protected]