Bestyrelsen

 

 

 

 

Bestyrelsesmedlemmer                                                                   

 

 

 

 

 

Jens Arne Ovesen

Mads A. Svendsen

 

 

 

 

 

Mads Algren Svendsen

Sidsel

 

 

 

 

 

Sidsel Algren Svendsen

Anders

 

 

 

 

 

Anders Hersbo

 

 

Bestyrelsesformand

 

 

 

 

 

 

 

Jørgen Lægaard, cand.merc.

Jørgen Lægaard er direktør i Lægaard Management A/S, professionel bestyrelsesformand i 10 danske virksomheder og medlem af en række bestyrelser og advisory boards.

Han har praktisk erfaring fra mere end 300 strategiprocesser i danske og internationale virksomheder. Desuden er han forfatter til bøgerne ’Strategi i vindervirksomheder’, ’Jyske Bank på det blå ocean’, ’Det strategiske lederskab’ og ’Toplederes Succes med strategi’.

Den store viden og erfaring, som Jørgen bidrager med, udvikler og fremtidssikrer JO Hydraulics. Han står nemlig på mål for, at du både nu og fremover har den helt rette hydraulik-partner.

For som Jørgen siger: ”Muligheder kommer til den velforberedte”.

 

 

Advisory Board

 

 

 

 

 

 

 

Niels Bering Larsen, Cand.it i Informationsvidenskab

Niels Bering Larsen er IT- og Digitaliseringschef hos den landsdækkende eltekniske servicevirksomhed EL:CON A/S. Han har arbejdet med digitalisering siden 2009, og er i 2020 indtrådt i et advisory board i vores bestyrelse.


Som en del af vores strategi arbejder vi med at udvikle digitale løsninger, som kan understøtte og skabe værdi for vores kunders forretning. Fx nye services, koncepter og ydelser. Vi udvikler og optimere desuden vores egne digitale arbejdsprocedurer, så vi kan fortsætte med at yde en professionel og effektiv service til dig.

Niels skal kort sagt udfordre os til, at du som kunde får en god digital oplevelse hos JO Hydraulics – både i vores service, men også i vores løsninger.