JO Hydraulics

Specialister i hydraulik og centralsmøring

Kvalitetsprodukter inden for hydraulik og centralsmøring er kernen i JO Hydraulics. Stifter af virksomheden Jens Arne Ovesen havde 35 års erfaring i branchen, da han i 2010 grundlagde JO Hydraulics sammen med Mads Algren Svendsen.

Tilfredse kunder og verdens bedste service

Vores kundeservice er klar til at svare på generelle spørgsmål og håndterer dine ordrer hurtigt.
 
Eksperterne inden for hydraulik og centralsmøring vejleder dig i valg af komponenter, konkrete udfordringer og giver dig forslag til, hvordan du kommer videre, hvis der er noget, du er i tvivl om.
 
Projektteamet består af eksperter i hydraulik og centralsmøring; herunder ingeniører og teknikere med erfaring fra marken. De hjælper med beregninger ved produktudvikling og optimeringer, og giver support på større projekter. På centralsmøring kan vi også hjælpe med montage, opstart af anlæg og oplæring i montering.
 
Det er med andre ord dygtige og erfarne folk, som hver dag arbejder dedikeret med at hjælpe dig her hos JO Hydraulics.

Ja, faktisk har vi som mål, at du skal have verdens bedste service.
Derfor er der altid mindst én tekniker i vores support, som kan hjælpe, når du ringer til os. Og derfor gør vi os umage hele vejen rundt. For kundetilfredsheden kommer ikke af sig selv. Den afhænger af, at du har en god oplevelse hos os – hver gang.

 

 

 

 

 

Vi kommer til dig

Du kan købe produkter og hente vejledning hos os, men vi kan også komme til dig.

Faktisk arbejder JO Hydraulics ofte ude hos vores kunder, hvor vi blandt andet hjælper med at udvikle, fejlsøge og optimere. 

Vores Centralsmøringsteam står altid klar til at hjælpe dig og kommer med gode råd, uanset om du vælger Selvbyg, Medbyg eller Montering.

Læs mere om vores tre koncepter

 

Kurser og faglig udvikling

Udover vejledning og salg, afholder JO Hydraulics også interne og eksterne hydraulikkurser for kunder og samarbejdspartnere. På den måde kan vi bidrage til en fortsat faglig udvikling i branchen.

Vi leverer lynhurtigt

Og så skal du også lige vide, at vi altid har et stort udvalg af standardkomponenter til hydraulik og centralsmøring, som kan leveres fra dag-til-dag. Blandt andet fra vores leverandørnetværk af dygtige italienske producenter. Desuden er vi altid klar til at hjælpe dig med specialforespørgsler, og vi er skarpe til at forhandle aftaler, så du kan altid regne med gode priser.

Spørgsmål? Så kontakt os endelig

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få gode råd eller svar på specifikke spørgsmål om priser, optimeringer og muligheder.
 
Kontakt os