Kvalitetstjek af centralsmøring

Bestil et kvalitetstjek af dit anlæg, og spar tid og penge. 

Vinteren egner sig rigtigt godt til eftersyn af centralsmøringsanlæg, fordi mange maskiner holder stille indendørs. Dermed kan vi gennemgå dem på et tørt sted, så du senere undgår dyre driftsstop i en travl sæson.
 
JO Hydraulic sender en af vores erfarne montører ud til dig, som tjekker hele anlægget for problemer - gerne sammen med dine folk. 

Alt bliver rettet og tilpasset, så maskinen er klar til næste sæson. Finder vores montør fejl, der ikke er relateret til centralsmøring, får du naturligvis også besked om dem. 

Vores montør tjekker:

  • Om pumpe og dosering fungerer optimalt
  • Om alle indstillinger er efter jeres ønsker og maskinens behov
  • Om alle slangeforbindelser og fittings er fri for utætheder og slitage
  • Om der generelt bør ske ændringer på maskinen

 

 

Hold maskinen kørende i sæsonen
– og udbyg egne evner

Kvalitetstjekket hjælper dig kort sagt med at holde maskinen kørende i sæsonen, så I udnytter jeres ressourcer bedst muligt.

Og så er der en særlig sidegevinst hos JO Hydraulics. Vores montører er nemlig nogle af branchens mest erfarne eksperter, og de deler rigtig gerne ud af deres viden. Dermed bliver du og dine medarbejdere dygtigere, så I med tiden selv kan finde fejl og klare mindre reparationer.  
 
Hvis du vil høre mere om kvalitetstjek, eller du er i færd med at planlægge en gennemgang af din maskine, så kontakt os gerne:

 

Kontakt