Et stærkt leverandørnetværk

Hos JO Hydraulics har vi et stærkt netværk af dygtige italienske producenter, som har været vores tætte samarbejdspartnere lige siden begyndelsen.

Vi kender vores leverandører

For grundlægger Jens Arne Ovesen var det afgørende at have en god relation til sine samarbejdspartnere og leverandører, ligegyldigt om de befandt sig i Danmark eller i Italien. Derfor blev sommeren ofte brugt i Italien, hvor familieferie blev slået sammen med besøg hos producenterne i Italien. 

Det er gennem vores tætte samarbejde med vores leverandører, at vi altid står klar til at hjælpe dig med specialforespørgsler, hurtige leveringer og fordelagtige priser.

Sådan udvælger vi vores leverandører

Hos JO Hydraulics udvælger vi vores leverandører med omhu. Sikkerhed, transparens og solidt håndværk er afgørende. Derfor gør vi vores forarbejde grundigt, så du altid er sikret den bedste kvalitet til den rigtige pris. 

 

Du er altid sikret: 

  • Produkter, der matcher den kvalitet, du har brug for
  • Dygtige europæiske leverandører, som har været i markedet i mange år, og som sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  • En samarbejdspartner med forhandlingsstyrke til at præge udviklingen, og som stiller krav til et godt og stabilt samarbejde.
  • Leverandører, der er interesserede i at udvikle produkter sammen med os - også i mindre kvantiteter