Samfundsansvar

 

Med de forandringer og udfordringer, der sætter verdensdagsordenen i dag, er det nødvendigt, at virksomheder ikke kun er drivkraften bag økonomisk vækst, men at vi også agerer ansvarligt for at skabe en bæredygtig fremtid. Klimaforandringer er uden tvivl en af vor tids største udfordringer, og vi anerkender, at vores branche har en indvirkning på miljøet. Derfor skal vi nedbringe vores aftryk.

Ansvarlighed, gennemsigtighed og inddragelse er fundamentet i vores virksomhed, og vi bestræber os på, at det præger alle aspekter, af det vi gør. Vi vil være en pålidelig samarbejdspartner, der ikke blot opfylder forventningerne, men også overstiger dem ved at agere proaktivt, transparent og ansvarligt i alle situationer.

 


 

ESG

Vi er stolte af at præsentere JO Hydraulics’ første mini-ESG-rapport, som afspejler vores ambitioner om at drive vores virksomhed i en mere bæredygtig retning. 


Rapport for 2023 forventes færdig primo andet kvartal 2024.

 


FN's Verdensmål

Erhvervslivet spiller en vigtig rolle i forhold til at finde bæredygtige løsninger, der bidrager til at indfri FN´s 17 verdensmål.

FN’s verdensmål har i en årrække været er en del af vores strategiske tilgang til at skabe en positiv indvirkning på samfundet. Vi er fast besluttet på at bidrage til en bæredygtig udvikling og bekæmpe