Mød vores medarbejdere

 

Vi er glade for og stolte af alle de dygtige medarbejdere, der arbejder i vores organisation.
Derfor vil vi gerne præsentere dem for dig.

 

 

 

 

Sidsel Algren Svendsen

Administrerende direktør

Sidsel blev ansat i JO Hydraulics i 2014 og er vores administrerende direktør. Sidsel har ansvaret for den daglige drift, og i samarbejde med vores bestyrelsesformand, Jørgen Lægaard, står hun for den strategiske udvikling i JO Hydraulics.

Mads Algren Svendsen

Stifter og Key Account Manager

Mads startede JO Hydraulics med Jens i 2010 og er i dag salgschef. Mads er optaget af at finde den bedste løsning til vores kunder, så de får den kvalitet, de har brug for til den rigtige pris. Mads er dygtig til at forhandle priser med vores leverandører, hvilket kommer vores kunder til gode. Mads danner parløb med projektteamet når kunden ønsker at kigge på hele systemer, hvor teknikken skal have et eftersyn. Mads tager sig primært af vores key accounts.

Jens Arne Ovesen

Stifter og Senior Advisor/KAM

Jens startede JO Hydraulics i 2010 med ønsket om at gøre kunderne profitable og holde dem i hånden hele vejen med verdens bedste service. For at indfri den mission, har det været helt essentielt, at der er kvalitetsprodukter på hylderne, og at kunderne kan få kompetent vejledning både før, under og efter købet. Jens har været 45+ år i branchen og har mødt mange af de udfordringer, som vores kunder møder. Han fungerer i dag som Senior Advisor i JO Hydraulics og beskæftiger sig primært med udviklingsprojekter og en håndfuld Key Account kunder.


Anders Hersbo

R&D Manager

Anders blev ansat i JO Hydraulics i 2015 og er i dag R&D Manager. Med Anders ombord blev vores tekniske knowhow opgraderet betydeligt. Anders har været i branchen i 20 år og brænder for at udvikle nye løsninger og opgradere de eksisterende. Anders har det bedst, når han har hydraulikolie under neglene, og hans praktiske tilgang til hydraulikken kommer vores kunder til gode. Anders er en dygtig formidler og i tråd med Jens’ mission, afholder han kurser for vores kunder for på den måde at udbygge den hydrauliske viden hos vores kunder.

Philip Nielsen

Sales Engineer og teamleder på Centralsmøring

Da Philip blev ansat i 2017, introducerede vi for første gang vores kunder for centralsmøringsanlæg. Philip har næsten 20 års erfaring i branchen og i samarbejde med vores leverandører, har han udviklet et driftsikkert produkt til det danske marked, som selv kan slå alarm, når der er brug for handling. I tråd med missionen om at gøre vores kunder profitable, er Philip ofte med, når det første centralsmøringsanlæg skal monteres, så kunden kan instrueres og blive selvkørende efterfølgende.

Christian Bording

Projektleder

Christian danner team med Jens, Mads og Anders på større udviklingsprojekter, hvor han som projektleder har ansvaret for, at projekterne leveres til tiden. Sammen med Mads er han den tekniske del af vores salgsteam. Christian har desuden haft fokus på at gøre det så simpelt som muligt for vores kunder at finde varer, dokumentation, beregninger og diagrammer på vores hjemmeside. Christian blev ansat i JO Hydraulics i 2015. Christian er teamleder for teknikteamet.


Marie Jespersen

Indkøber og teamleder i indkøb

Marie er struktur- og kontrolminister i JO Hydraulics, og med hende ved roret afviges kursen i indkøbsafdelingen derfor yderst sjældent. Er der uregelmæssigheder i flowet, tager Marie kontakt til leverandører og kunder for at finde løsninger.  Vores kunder sætter pris på hendes glade og positive væremåde, når de ringer ind. Hvis du har spørgsmål til din ordre, både før og efter levering, er det Marie du skal have fat på. Marie blev ansat i JO Hydraulics i 2016. 

Jesper Groth Odgaard

Teamleder lager

Jesper er teamleder på lageret og blev ansat i 2017. Jesper er omhyggelig, og med otte års erfaring fra transportbranchen er han meget grundig med at pakke ordrer til vores kunder. Jesper står for løbende udvikling af vores lager for at sikre, at vores kunder får den rette vare til rette tid. Jesper har et godt overblik og er ordensmenneske, så vores lager er altid rent og ryddeligt. Derudover tager Jesper sig af vores returvarer og reklamationer.

Mie Ingerslev-Buchholtz

Marketingansvarlig

Mie har ansvaret for alle vores marktingsaktiviteter. Mie er vores organisatoriske orakel og har altid styr på at interne og eksterne aktiviteter klapper - til tiden. En af Mies vigtigste mærkesager er, at det, vi kommunikerer udadtil, skal skabe værdi for vores kunder. Mie blev ansat i JO Hydraulics i 2018.


Birgitte Sørensen

Administrativ medarbejder

Birgitte er administrativ blæksprutte og hjælper med den daglige administration.  Hun er dygtig og grundig og alle opgaver bliver trygt fulgt til dørs.

Britta Andersen

Husassistent

Britta er husassistent og har været ansat i JO Hydraulics siden 2015. Hun sørger for, at frokosten bliver sat frem og rydder op igen efter pausen. Britta står desuden for lettere rengøring. Brittas servicegen er værdsat blandt alle medarbejdere.

Viktoria Christensen

Handelsassistentelev

Viktoria blev i september 2023 udlært som handelsassistent efter to års elevtid hos JO Hydraulics.
Viktoria har valgt at læse videre, men arbejder videre hos os som studiemedhjælper, hvor hun hjælper kollegaer med forfaldne opgaver og fotografering til vores hjemmeside.
Derudover er Viktoria selfmade videoproducent og står for at producere og klippe videoer til vores hjemmeside.


Morten Jacobsen Dahl

Intern montør

Morten har hænderne rigtigt skruet på, hvilket Phillip har stor glæde af, da Morten kan formontere det meste til centralsmøringsanlæggene. Morten er meget pertentlig, så produkter, der skal samles eller ombygges, er i trygge hænder hos ham. Morten har været hos os siden 2021.

Tobias Gissel

Lagerlærling

Tobias er lagerlærling hos JO Hydraulics. Han har hænderne godt skruet på og hjælper derfor, udover varemodtagelse, med at samle ventiler og andre hydraulikkomponenter til vores kunder.

Alexander Nielsen

Montør

Alexander blev ansat i JO Hydraulics i 2022. Alexander kommer fra Off-shorebranchen, hvor han har 14 års erfaring. Han er derfor vant til at levere løsninger af en sådan kvalitet, at de kan holde til en jordomsejling. 


Rasmus Christensen

Indkøbsassistentelev

Rasmus har det bedst, når der er styr på tingene. Det har kunderne i Hylke Købmand tidligere haft glæde af, da han som teamleder i butikken altid sørgede for, at der var varer på hylderne. Men i 2022 blev købmandsvarerne skiftet ud med hydraulikkomponenter, idet Rasmus fik en elevplads hos JO Hydraulics. Sammen med Marie sørger Rasmus for, at vores varer bliver indkøbt til tiden og booket hjem med fragtmanden.

Henrik Stenholdt

Ekstern sælger

Henrik har været selvstændig inden for skovdrift, før han i 2022 blev ansat i JO Hydraulics. Henrik har derfor et ekstraordinært fokus på at etablere et godt samarbejde med vores kunder, sikre dem god service og ikke mindst den helt rigtige løsning. Med sin maskinerfaring har han desuden god indsigt i de praktiske udfordringer, som vores kunder står med, og han er derfor en kompetent sparringspartner.

Jens Hoppe

Produktansvarlig - Slanger og fittings

Jens blev ansat JO Hydraulics i 2023 som sælger med ansvar for slanger og fittings.

Jens er en erfaren sælger med mere end 25 år på bagen. De seneste 5 år har Jens arbejdet med slanger og fittings, og har derfor et indgående kendskab til markedet i Danmark.

Jens lægger stor vægt på relationerne til sine kunder. Han sætter sig 100 % ind i kundernes behov så I får den bedst mulige løsning. Derfor er vores kunder i de bedste hænder, når I vælger at købe slanger og fittings hos JO Hydraulics.


Tina Elbrønd Hansen

Corporate Social Responsibility medarbejde

Tina blev ansat i JO Hydraulics i april 2023. Tina har ansvaret for at vi bliver klar til ESG-rapportering fra 2024.

Tina er optaget af hvordan SMV’er kan indtænke bæredygtighed som udviklingsmulighed i deres organisation, hvilket kommer JO Hydraulics og vores interessenter til gode.

Udover at være certificeret GPDR-manager, har Tina juridiske kompetencer samt solide kompetencer inden for sagsbehandling, projektarbejde og administration, og hun er derfor den helt rette til at holde styr på JO’s persondata og sociale ansvar.

Tina har tidligere arbejdet med freelanceopgaver for JO Hydraulics bl.a indenfor GPDR og juridiske problemstillinger.

 

Simon Thorsen

Salgsbackup, Hydraulik

Simon blev ansat i JO Hydraulics i august 2023, og sidder som salgsbackup i vores interne salg - på hydraulik. Simons hovedopgaver er at servicere kunderne på telefon og mail, og sørger for at alle får den bedst mulige hjælp, når de kontakter os. Derudover supportere Simon vores eksterne sælgere og deres kunder – og han er intern kontakt, når vores sælgere sidder i møder.

Simon kan lide at vide, hvad det er han har med at gøre og han bliver derfor også et vigtigt bindeled mellem vores kunder og teknikere.

Bent Kristoffersen

Intern sælger, Hydraulik

I august 2023 ansatte vi Bent som intern sælger. Bent skal hjælpe vores kunder med tekniske forespørgsler og sørger for at alle kunder bliver holdt i hånden med verdens bedste service.

Bent har erfaring med mobileløsninger og hydraulik fra tidligere ansættelser, og vores kunder er derfor i de bedste hænder, når de søger efter nye løsninger eller har en opgave der helst skulle være løst i går.


 

Helle Kvist Pedersen

Salgsbackup, Centralsmøring

Helle blev ansat I JO Hydraulics i august 2023 som salgsbackup for Philip og er en del af vores centralsmøringsteam. Udover at hjælpe Philip sidder Helle ofte først på telefon og mail, hvor hun supporterer vores kunder.

Helle har været personlig assistent i mange år, så struktur, planlægning og deadlines er vigtige prioriteter og Helle har det bedst, når hun kan få andre godt videre - så der bliver altid handlet på de opgaver der lander på hendes bord.

 

Arthur Elmkjær Mikkelsen

Ungarbejder, Lager og værksted

 

Freja Nørgaard

Lagermedarbejder