Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Persondatapolitik og cookies

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI

Når du besøger www.johydraulics.dk, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. dine søgeord for at komme til siden, eller om du bruger en mobiltelefon eller bærbar computer, din IP-adresse, samt en række øvrige oplysninger om den enhed du kommer fra. Vi bruger disse data til statistik og adfærdsmønstre på www.johydraulics.dk, for hele tiden at forbedre kundeoplevelsen og hjemmesidens performance

Derudover indsamler vi oplysninger om dig ved brug af cookies i forbindelse med dit besøg. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies nedenfor.

Formålet med disse opsamlinger af data er, at det er i vores interesse at kunne give dig den bedste købs- og besøgsoplevelse på johydraulics.dk, og for at kunne levere din ordre efter dine ønsker, og i tilfælde af at der er behov for det, kunne kontakte dig med information omkring din ordre.

 

Når du opretter sig som bruger/kunde hos JO Hydraulics A/S, indsamler vi oplysninger som du selv angiver:

  • Virksomhedens navn
  • Virksomhedens CVR-nummer
  • Virksomhedens E-mail
  • Virksomhedens telefonnummer
  • Fornavn på virksomhedens kontaktperson
  • Efternavn på virksomhedens kontaktperson
  • E-mail på virksomhedens kontaktperson
  • Din rabataftale

Vi anvender oplysninger til at overholde de juridiske forpligtelser, vi har som selskab i forbindelse med regnskabsaflæggelse, samt til at forhindre misbrug og svig.

 

OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

For personoplysninger omfattet af bogføringsloven opbevarer vi disse oplysninger i en periode på fem (5) år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, medmindre vi har et andet sagligt relevant formål til opbevaring.

Når du ikke har været aktiv i et 1 år på vores web, slettes din bruger automatisk.

 

DINE RETTIGHEDER

  • Ret til at få forkerte persondata rettet
  • Ret til at få indsigt i dine persondata og få udleveret kopi
  • Ret til at få slettet dine persondata
  • Ret til at kræve begrænsning
  • Ret til at gøre indsigelse imod behandling
  • Ret til at tilbagekalde samtykke
  • Ret til at kræve oplysning om overførsel til lande og organisationer uden for EU
  • Ret til at undgå profilering
  • Ret til at klage over vores behandling af dine persondata

Hvis du ønsker at bruge dine rettigheder i forhold til ovenstående, kan du kontakte os på GDPR@johydraulics.dk.

Hvis du ønsker at blive oplyst om, hvilke data vi har indsamlet omkring dig, og den virksomhed du repræsenterer, skal du blot rette henvendelse til vores administration, som vil tage hånd om opgaven.

 

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du ønsker at klage over JO Hydraulics A/S’ behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

 

VIDEREGIVELSE AF PERSONDATA

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand med mindre der er indgået en aftale med dig herom.

 

FORTROLIGHED OG OPBEVARING

Vi benytter tidssvarende tekniske og organisatoriske it-sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at der ikke skabes uautoriseret adgang til de persondata, vi opbevarer. Det gør vi for at sikre, at persondataene ikke misbruges. 

Alle persondata opbevares elektronisk og er sikret gennem IT-tekniske foranstaltninger. 

Vi har interne regler om it-sikkerheden i forbindelse med persondata.

 

COOKIES

Ved at benytte www.johydraulics.dk accepterer du at vi bruger cookies. 
 
Vores kontaktinformationer:
info@johydraulics.dk

Hvad er Cookies 
Cookies anvendes i dag stort set på alle hjemmesider. De bruges bl.a. til at lagre oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside og er nødvendige for mange online ydelser. Fx til indkøbskurven på webbutikker, som husker varerne i indkøbskurven ved hjælp af cookies.
 
Vi benytter følgende cookies
HostedShop Cookies
Denne hjemmeside er bygget i HostedShop systemet og benytter en række cookies for at fungere.


Cookie til indkøbskurv, landevalg mv. slettes når browser lukkes.
Cookie til login. slettes efter 30 dage.
Cookie til cookie-boks. Slettes efter 12 mdr.

Øvrige cookies

Google Analytics
Sleeknote

Sådan sletter du cookies  
Hvis du ønsker at slette cookies fra din computer, finder du her en guide:http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies