Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Privatlivspolitik for kunder

Indsamling af personoplysninger, formål og grundlag for behandlingen af data om kunder

 

JO Hydraulics A/S, CVR-nr. 32946127, Virringvej 74, 8660 Skanderborg, telefonnr. 75141500, e-mail: GDPR@johydraulics.dk er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i nedenstående sammenhænge.

 

Er du leverandør eller samarbejdspartner, kan du læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Besøg på hjemmesiden

Når du besøger www.johydraulics.dk, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. dine søgeord for at komme til siden, eller om du bruger en mobiltelefon eller bærbar computer, din IP-adresse, samt en række øvrige oplysninger om den enhed du kommer fra. Vi bruger dette data til statistik og adfærdsmønstre på www.johydraulics.dk, for hele tiden at forbedre kundeoplevelsen og hjemmesidens performance.

 

Derudover indsamler vi oplysninger om dig ved brug af cookies i forbindelse med dit besøg. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies her.

 

Formålet med disse opsamlinger af data er, at det er i vores interesse at kunne give dig den bedste købs- og besøgsoplevelse på www.johydraulics.dk ved bl.a. at forbedre funktioner på hjemmesiden og optimere denne. Behandlingen af personoplysninger i denne sammenhæng sker således i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Ved anvendelse af visse cookies anmoder vi om dit samtykke. Behandlingen af personoplysninger i denne sammenhæng sker således i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Ansøgning om brugerprofil

Når du ansøger om en bruger på johydraulics.dk, indsamler vi de personoplysninger, som du selv angiver:

  • Fornavn på virksomhedens kontaktperson
  • Efternavn på virksomhedens kontaktperson
  • E-mail på virksomhedens kontaktperson
  • Telefonnummer på kontaktpersonen
  • Jobtitel på virksomhedens kontaktperson
  • Virksomhedens navn*
  • Virksomhedens CVR-nummer*
  • Virksomhedens adresse*
  • Produkter af interesse for virksomheden*
  • Virksomhedens forventede årlige budget for hydraulik- og/eller centralsmøring*

 

*I det omfang oplysningerne relaterer sig til en fysisk person, en enkeltmandsvirksomhed, et interessentskab vil disse oplysninger anses for personoplysninger.

 

Du kan altid slette en bruger på siden www.johydraulics.dk/mine-oplysninger/ eller ved at kontakte JO Hydraulics via GDPR@johydraulics.dk.

 

Brugere der har været inaktive i mere end 12 måneder slettes ved to årlige kørsler, der foretages den sidste hverdag i april og sidste hverdag i oktober.

 

Formålet med indsamlingen af oplysningerne er at sikre konkurrencedygtighed ved at sikre fortrolighed, smidiggøre bestillingsprocessen samt for at evt. at kunne give rabat på ordre.

 

Behandlingen af personoplysninger i denne sammenhæng er nødvendig for at varetage legitime interesser og sker således i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Placering af ordre

Når du lægger en ordre, indsamler vi oplysninger om f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter.

 

Behandlingen af personoplysninger i denne sammenhæng er nødvendig for at gennemføre ordren og dokumentere aftaleforholdet og sker således i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Nyhedsbrev

Når du besøger hjemmesiden eller ansøger om en brugerprofil, har du mulighed for at give samtykke til at modtage e-mailmarkedsføring. I den forbindelse behandler vi dit navn og din e-mail.

 

Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke enten ved at skrive til GDPR@johydraulics.dk, eller ved at trykke på afmeldelseslinket i bunden af den markedsføring du modtager.

 

Hjemlen for behandling af personoplysningerne er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, idet behandlingen finder sted på grundlag af samtykke.

Kundeservice

Når du kontakter vores kundeservice med spørgsmål, behandler vi de oplysninger, som du giver os. Behandlingen af personoplysninger i denne sammenhæng er nødvendig, for at vi kan yde dig service, og behandlingen sker således i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Opbevaring af personoplysninger

I henhold til bogføringslovens § 10, stk. 1 er JO Hydraulics forpligtet til at opbevare personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører. Denne opbevaring sker i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c.

 

Oplysninger der indgår i materiale, som kan være nødvendigt for at foretage en reklamation og/eller benytte en garanti opbevares, indtil reklamations- og/eller garantiperioden udløber. Denne opbevaring sker i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

 

Oplysninger der indgår i materiale, hvor der er fare for en retlig konflikt, opbevares i maksimalt 10 år i henhold til forældelsesloven, eller til kravet er endelig afgjort ved en retsinstans. Denne opbevaring sker i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

 

Såfremt du kontakter os med spørgsmål, vil vi kunne tilgå din købshistorik, så længe denne opbevares, hvilket maksimalt er 10 år, for at yde kundeservice. Behandlingen af personoplysninger i denne sammenhæng er nødvendig, for at vi kan yde dig service, og behandlingen sker således i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Videregivelse

Dine personoplysninger videregives alene til vores eksterne bogholder og evt. revision, SKAT, hvis de kræver oplysningerne, leverandører, hvis der er direkte forsendelser fra leverandør til dig, advokat og/eller forsikringsselskab i tilfælde af erstatningskrav samt advokat i tilfælde af inkassosager.

 

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev kan dine personoplysninger blive videregivet til vores e-mailmarkedsføringspartner HeyLoyalty.

Dine rettigheder

Du kan bede om at få indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig efter reglerne om indsigtsret. Hvis vi behandler forkerte data om dig, kan du bede om, at oplysningerne bliver rettet. Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, anmode om at disse slettes og ret til at modtage eller få overført dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

 

Hvis du har givet samtykke til behandling af en eller flere personoplysninger om dig, kan du på ethvert tidspunkt trække dit samtykke tilbage efter de persondataretlige regler.

 

Du kan når som helst gøre brug af dine rettigheder ved at skrive til GDPR@johydraulics.dk.

 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, hvis du mener, at behandlingen ikke sker efter gældende regler. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Opdateret d. 19/01-2021