Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Effektiv filtrering – så er Filtrec det rette valg

 

Italienske Filtrec er en af verdens fem mest velrenommerede filterproducenter. De har et stort sortiment af filterprodukter og leverer applikationer til sugning, tryk og retur. Og så er Filtrec helt i front med innovation og udvikling.

 

 

 

Filtrec i Danmark

Filtrec har udviklet og produceret filtreringsprodukter siden 1991. Med avancerede og skræddersyede produktionsanlæg matcher de deres største konkurrenter fuldt ud.  For hos Filtrec er både produktions- og udviklingsmuligheder konstant opdateret og på højeste niveau.

 

Den høje italienske kvalitet er for længst opdaget af mange OEM´er. Som en af verdens fem mest velrenommerede filterproducenter, er Filtrec nemlig kendt for at betjene lokale markeder og imødekomme specifikke krav.

 

JO Hydraulics har siden 2010 været Filtrec-forhandler i Danmark. Samarbejdet er gensidigt, og ved at hjælpe hinanden med udvikling og optimering, kan vi ramme vores kunders behov hurtigt og præcist.

Kvalitet, pris og levering er i top

Filtrec er punktlige og serviceorienterede. De leverer unik kvalitet til konkurrencedygtige priser og adskiller sig tydeligt fra konkurrenterne omkring viden og knowhow.

 

Det mangeårige samarbejde mellem JO Hydraulics og Filtrec betyder, at vi er et stabilt og sikkert valg, når det gælder filtre til applikationer.

Vores kunder er derfor i helt trygge hænder, og kan altid regne med et fælles fokus på kvalitet, pris og leveringsperformance.

 

Cross Navigator

Filtrec leverer ikke kun filterelementer til eget brand, men har også et stort udvalg, der passer til konkurrerende brands.


Derfor har de udviklet Cross Navigator, hvor du med dele af et originalnummer kan fremsøge et replacement filter. Der udvikles konstant på værktøjet, og nye replacement filtre tilføjes jævnligt.

 

Databasen i Cross Navigator er en af de mest komplette på markedet med mere end 100.000 varenumre fra de største aktører og OEM'er. Kunder og partnere har let adgang til databasen, så vi kan lynhurtig lave en søgning sammen med dig.

 

Find Filtrecs Cross Navigator her:

Find det rette filterelement til din hydrauliske applikation

Research & Development

R&D er centralt hos Filtrec. Det fuldt udstyrerede laboratorium er helt i front og lever fuldt ud op til de nyeste internationale specifikationer.


Laboratoriet er drevet af erfarne og entusiastiske ingeniører, som udover positionen hos Filtrec også er aktive medlemmer af ISO’s Filtreringskomité.

 

Hovedfokus er at udvikle og teste nye ideer for altid at være et skridt foran når det gælder filterperformance, på den måde kan Filtrec konvertere kundernes krav til innovative løsninger.

 

Hydrauliske filtre til mange behov

Filtrec har et stort sortiment af filterprodukter og leverer applikationer til sugning, tryk og retur.


Millioner af Filtrec-filtre er dagligt i brug over hele verden. Det vidner om produkternes høje ydeevne og kvalitet; opbygget gennem dialog og behovsafklaring med forbrugerne.

 

Den brede produktvifte er effektiv for dig som kunde, fordi Filtrec kan opfylde kravene til forureningskontrol i hydrauliske systemer i stort set alle brancher.

 

Hydraulikdele er meget fintfølende. Derfor er det vigtigt med en pålidelig filtrering, fordi selv de mindste urenheder i olien kan forårsage dyre driftstop og nedbrud. Det rigtige filter sikrer samtidig en stabil og optimal ydelse i dit system.

Læs om vores omfattende filterprogram her 

Brancher

Filtrec leverer til mange forskellige brancher og filtrene benyttes på maskiner verden over.


Der findes filtre som dækker stort set alle behov.

 

 

 

Nyheder

Absolute beta

Absolute Beta er en ny generation af filterelementer fra Filtrec, hvor et lavere trykfald og en højere snavskapacitet medvirker til længere levetid og reduceret energiforbrug.

Grundet lavere trykfald og den højere snavskapacitet, skal maskinen ikke bruge nær så meget energi, hvilket gør dette nye filter mere miljøvenligt. Med Absolute Beta er det muligt at reducere energiforbruget med op til 20%.

Filtrec har med deres innovative Absolute Beta-filter formået at sænke trykfaldet med op til 30% sammenlignet med tilsvarende produkter. Dette kombineret med en over 40% højere snavskapacitet forlænges levetiden på filteret betragteligt.

Langt de fleste nedbrud i hydrauliske systemer skyldes snavs. Selv den mindste urenhed i olien kan forårsage dyre produktionsstop og nedbrud, men med et mere stabilt tryk og renere olie kører maskinen længere. OBS. Jævnlig udskiftning af filterelementer er fortsat nødvendig.

 

Læs mere om AbsoluteBeta her (Engelsk) 

 

Spørgsmål? Så kontakt os endelig

Filtrec har et stort program af filtre og filterelementer. Hvis du ikke finder det filter, du mangler, så tøv aldrig med at kontakte os - måske er det på lager hos Filtrec i Italien.

 

Husk også, at vi altid er klar med teknisk rådgivning, hvis du er i tvivl om valget af filtre.

 

Ring til os på tlf. 75 14 15 00 eller send en e-mail til info@johydraulics.dk