Nem og hurtig bestilling med app

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille hydraulikkomponenter, centralsmøring og slanger og fittings online. Med vores app på mobilen får du vores velkendte og brugervenlige johydraulics.dk i lommeformat – lige til at tage med på farten.

Med vores nye app får du:
  • Ny forbedret scanner, så du hurtigt kan søge JO-produkter frem ved hjælp af stregkoder.
  • Alle pdf’er og monteringsvejledninger lige ved hånden – præcis når du har brug for dem.
  • Hurtig adgang til vores beregnere.
  • Nem adgang til genbestilling af dine varer.

Og meget mere…

Det skal være nemt at handle hydraulik og centralsmøring, og derfor har vi udviklet en ny app. Med app'en har du de samme muligheder, som sad du ved en computer på dit kontor, men du får mere fleksibilitet og mulighed for at finde dine varer lige når du har brug for det. Vi har kogt vores webshop ned i en mobilvenlig version, så du kan tage app’en med rundt på lageret, scanne vores stregkoder og lægge varer i kurven eller finde de data du har brug for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hent appen i IOS App Store eller på Google Play 

og log ind med samme login, som du bruger på johydraulics.dk
Har du ikke allerede et login, så ansøg om et med det samme: her 

For at bruge scannerfunktionen i app’en skal du have vores stregkoder. De sidder normalt på alle produkter, vi sender fra vores lager. Mangler du stregkoder til dine produkter, så send en mail til [email protected], og vi sender ekstra med, når du bestiller næste gang.

Har du spørgsmål til app’en eller brug for hjælp til din ordre, så kontakt os på mail: [email protected] eller tlf.: 7514 1500