Handelsassistentelev

Brænder du for salg og har du interesse for hydraulik?

 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende elevplads, hvor du lærer alt om salgets og indkøbets facetter, samtidig med at du får en specialviden inden for hydraulikkomponenter og -systemer.

 

I JO Hydraulics vil vi gøre vores kunder profitable og holde dem i hånden hele vejen med verdens bedste service! Derfor arbejder vi dagligt på at udvikle og optimere vores produkter, hydraulikløsninger, hjemmeside, arbejdsprocedurer og vores kompetencer, så vi kan
imødekomme kundernes behov og udfordringer.

Det tilbyder vi

Har du lyst til at være en aktiv deltager i et team, der vil frem i verden, og hvor ideer realiseres? Så har vi en meget alsidig elevplads til dig. I JO Hydraulics kommer du som handelsassistentelev til at arbejde med det daglige salg i samarbejde med vores backofficeafdeling og det strategiske salg i samarbejde med vores salgsafdeling. Sammen med vores indkøber vil du lære om indkøbets faser, disponering og logistik. Vores hjemmeside er et vigtigt salgsværktøj, og du vil derfor også lære at vedligeholde og optimere den løbende.

Det forventer vi:

  • At du har en interesse for hydraulik – vi forventer ikke at du har nogen forkundskaber
  • Du skal have lyst til at tænke og deltage i optimeringer og udvikling.

Arbejdstid og sted

Mandag til fredag - 37 timer/ugen

JO Hydsraulics A/S, Virringvej 74, Virring, 8660 Skanderborg

Opstart efter aftale

Interesseret?

Send din skriftlige ansøgning, gerne pr. e-mail med kopi af eksamenspapirer, fraværsliste og straffeattest til Sidsel: [email protected] - samtaler vil blive afholdt løbende.