Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30
Luk
Åbn
Håndtering af Covid-19 JO Hydraulics

I JO Hydraulics følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning.

Hvad kan vores kunder forvente:

Ordrer
Vi har mange varer på lager, men pga. virksomhedslukningerne i Italien, vil der være varer, vi ikke kan få hjem. Hvis der er forsinkelser på din ordre, bliver du kontaktet.

Bestilling
Du kan bestille varer på www.johy.dk.
Vores sælgere arbejder hjemmefra, men de er klar til at hjælpe på telefonen som vanligt.

Montager
Vi monterer stadig centralsmøring. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god hygiejne skal overholdes, når du har besøg af vores montører.

Salg
Vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra. Der kan aftales videokonferencer som alternativ til et fysisk besøg.

Varemodtagelse
Der er ingen adgang til vores lagerhal. Alle varer skal derfor aflæsses i området foran lagerporten ud mod Virringvej. Varer til afhentning ligger i det opstillede ”Afhentningsområde”.

Besøgende
Vi tager ikke imod besøgende. Kommer du for at afhente en ordre, skal du følge retningslinjerne på døren ind til lageret.

Køb for 3.000,00 DKK for at få fri erhvervsfragt

Lufthåndtag & Luftventiler


OMFB 

Luftventiler og lufthåndtag i god kvalitet

Har du brug for en luftventil eller et lufthåndtag? Hos os finder du både et stort udvalg i luftventiler til betjening af tipventiler og skifteventiler! 

Vælg mellem forskellige luftventiler og luftkontakter fra det italienske mærke OMFB (Officina Meccanica Fratelli Bianchi), der har eksisteret siden 1950.

Vores udvalg af forskellige typer lufthåndtag, der bruges til styring af tipventiler og kraftudtag. Dermed kan du helt sikkert finde lige præcis den type lufthåndtag, du er ude efter. Du kan læse mere om det enkelte produkt ved at klikke på det. Derudover finder du også Solenoid Valves og forskelligt tilbehør.

Stort udvalg og kvalitets luftventiler

Vi har altid et bredt udvalg af hydrauliske kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser hos JO Hydraulics, og vi tilbyder professionel service og kort leveringstid. Ordrerne bliver afsendt fra dag til dag, da vi har et stort lager i Skanderborg. 

Vores salgs- og teknik/ingeniørteam er erfarne medarbejdere, der vejleder om vores standardkomponenter og rådgiver på specifikke hydraulikløsninger og projekter. 

Hvis der er noget du mangler, og som du ikke finder på siden, så kontakt os gerne, og så vil vi hjælpe dig videre, så godt vi kan. Vi har stor erfaring og har et stærkt brand, så du kan trygt købe din hydraulik hos os.