Lynkoblinger

En lynkobling er uundværlig, når du arbejder med hydrauliske systemer. En lynkobling fungerer som forbindelseskomponenten til systemer, hvor der er behov for øjeblikkelig samling og adskillelse. Hos JO Hydraulics fører vi mange forskellige typer af lynkobling, så du finder lige præcis den, du har brug for, uanset om du skal bruge snap-lynkoblinger, skruekoblinger eller rustfri lynkoblinger

Datablade:

Katalog DNP


Stort udvalg af lynkoblinger

Lynkoblinger bruges i både hydrauliske og pneumatiske systemer samt i systemer med trykluft. De er for det meste nemme og hurtige at montere og frakoble uden der er behov for værktøj. Med en lynkobling øger du effektiviteten i dine hydrauliske og pneumatiske systemer med mange procent. Selv med dele, der ikke umiddelbart passer sammen, vil en lynkobling kunne sammenføje delene gnidningsløst. 

Lynkoblinger bruges i dag i mange forskellige industrier og findes i mange forskellige udgaver. Det er derfor vigtigt at vide, præcist hvilken lynkobling, du har brug for. Er du i tvivl, kan du stille dig selv følgende spørgsmål for at spore dig ind på typen af lynkobling: 

  • Skal lynkoblingen bruges i forbindelse med hydraulik? 
  • Hvad er de funktionelle krav til lynkoblingen?
  • Har jeg brug for en lynkobling med multikobling?
  • Hvilken størrelse lynkobling er påkrævet i forhold til slangen eller røret? 
  • Hvad er det maksimale arbejdstryk, lynkoblingen udsættes for?

Svarene på disse spørgsmål hjælper dig godt på vej til at finde ud af, hvilken lynkobling du har brug for.

Selvom princippet bag en lynkobling er ret enkelt, findes der i dag mange forskellige slags lynkoblinger specialiseret til specifikke industrier. For eksempel bruges der lynkoblinger i så forskellige elementer som dybt under vandet, i boringer og endda i det ydre rum. 

Lynkobling til hydraulik

Lynkoblinger er især velegnede til områder, hvor der ofte foretages gentagne monteringer og afmonteringer af slanger som for eksempel i hydrauliske anlæg. En lynkobling er særligt nyttig i kritiske eller tidsfølsomme systemer, hvor hastighed er essentiel. En god lynkobling er således nødvendig for at sikre hurtig samling og adskillelse af hydrauliske systemer.

Hos JO Hydraulics er vi specialister indenfor hydraulik. Vi har derfor nøje udvalgt de bedste typer af lynkoblinger på markedet, så du altid kan være sikker på materialer i høj kvalitet. Vores mange års erfaring gør, at vi kan råde og vejlede dig, når du står overfor at skulle købe en ny lynkobling.  

Valg af lynkobling 

Hos JO Hydraulics kan du finde lynkoblinger i mange forskellige størrelser og varianter. Vi har også lynkoblinger som multikoblinger, hvor der er flere koblinger i én enhed. Det kan være svært selv at vurdere, hvilken lynkobling du skal vælge. Udvalget er stort og brugen af dem endnu større. Er du i tvivl om, hvilken lynkobling du skal vælge til dit behov, sidder vi naturligvis altid klar til at assistere dig.