Cylindre


 

Cylinder og bremsecylinder - med flere forskellige funktioner

En hydraulikcylinder kan benyttes som actuator eller motor til at bevæge mekaniske dele.
Herunder finder du et udvalg af både enkeltvirkende og dobbeltvirkende cylindre. Enkeltvirkende cylindre bruges blandt andet til at bremse eller trække en byrde, hvor hydraulikolien skubber stemplet i position og fjederen i cylinderen skubber stemplet retur. Dobbeltvirkende cylindre, derimod, har som navnet antyder to funktioner. De kan både bremse og trække, og de fås både med Ledøje og faste øjer. De har en slaglængde op til 8 meter.

Hos JO Hydraulics sætter vi en ære i at kunne tilbyde et stort og bredt udvalg af forskellige cylindre. Blandt andet kan du finde, ud over en enkelt- eller dobbeltvirkende cylinder, også en bremsecylinder og specialcylinder, og så er der også støtteben og andre reservedele og tilbehør at finde i udvalget.
Vi leverer altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og vi leverer altid hurtigt fra vores store lager i Skanderborg. Du får altid professionel service, da vi har et erfarent hold af ingeniør og teknikmedarbejdere, der vejleder dig, og er der noget, du ikke finder på siden, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.