Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30
Luk
Åbn
Håndtering af Covid-19 JO Hydraulics

I JO Hydraulics følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning.

Hvad kan vores kunder forvente:

Ordrer
Vi har mange varer på lager, men pga. virksomhedslukningerne i Italien, vil der være varer, vi ikke kan få hjem. Hvis der er forsinkelser på din ordre, bliver du kontaktet.

Bestilling
Du kan bestille varer på www.johy.dk.
Vores sælgere arbejder hjemmefra, men de er klar til at hjælpe på telefonen som vanligt.

Montager
Vi monterer stadig centralsmøring. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god hygiejne skal overholdes, når du har besøg af vores montører.

Salg
Vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra. Der kan aftales videokonferencer som alternativ til et fysisk besøg.

Varemodtagelse
Der er ingen adgang til vores lagerhal. Alle varer skal derfor aflæsses i området foran lagerporten ud mod Virringvej. Varer til afhentning ligger i det opstillede ”Afhentningsområde”.

Besøgende
Vi tager ikke imod besøgende. Kommer du for at afhente en ordre, skal du følge retningslinjerne på døren ind til lageret.

Køb for 3.000,00 DKK for at få fri erhvervsfragt

Cylindre


Noyfar    Mapro

Cylinder og bremsecylinder - med flere forskellige funktioner

En hydraulikcylinder kan benyttes som actuator eller motor til at bevæge mekaniske dele.
Herunder finder du et udvalg af både enkeltvirkende og dobbeltvirkende cylindre. Enkeltvirkende cylindre bruges blandt andet til at bremse eller trække en byrde, hvor hydraulikolien skubber stemplet i position og fjederen i cylinderen skubber stemplet retur. Dobbeltvirkende cylindre, derimod, har som navnet antyder to funktioner. De kan både bremse og trække, og de fås både med Ledøje og faste øjer. De har en slaglængde op til 8 meter.

Hos JO Hydraulics sætter vi en ære i at kunne tilbyde et stort og bredt udvalg af forskellige cylindre. Blandt andet kan du finde, ud over en enkelt- eller dobbeltvirkende cylinder, også en bremsecylinder og specialcylinder, og så er der også støtteben og andre reservedele og tilbehør at finde i udvalget.
Vi leverer altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og vi leverer altid hurtigt fra vores store lager i Skanderborg. Du får altid professionel service, da vi har et erfarent hold af ingeniør og teknikmedarbejdere, der vejleder dig, og er der noget, du ikke finder på siden, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.