Cylindre

Er du på udkig efter specialcylindre, en dobbeltvirkende cylinder eller en helt andet type cylinder, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du et overblik over forskellige typer af cylindre. Finder du ikke, hvad du leder efter, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os!

 


Typer af cylindre

  • Dobbeltvirkende cylinder - Anvendes til at trykke/løfte og trække/sænke.
  • Enkeltvirkende cylinder - Anvendes til at trykke/løfte eller trække/sænke.
  • Teleskopcylinder enkeltvirkende - Anvendes til at løfte - eksempelvis et tippelad.
  • Teleskopcylinder dobbeltvirkende - Anvendes til at trykke og trække. Denne cylinder har et lille indbygningsmål i forhold til, hvor langt den kan skydes ud.

Bredt udvalg af cylindre

Hos JO Hydraulics sætter vi en ære i at kunne tilbyde et stort og bredt udvalg af forskellige cylindre. Hos JO Hydraulics har vi enkelt og dobbeltvirkende cylindre, samt special cylindre, teleskopcylindre og støttebenscylindre.

JO Hydraulics kan levere cylindre med forskellige overfladebehandlinger. Eksempelvis rustfrie stempelstænger og marinemaling af cylinderhuset.

Det brede udvalg af cylindre inden for hver kategori sikrer dig, at du altid kan finde en cylinder, der passer til netop det formål, du skal bruge den til.

Vi leverer også cylindre efter din tegning og med de specifikationer du ønsker.

Reservedele og tilbehør

Du kan her hos JO Hydraulics også finde reservedele og tilbehør. Vi levere både cylindre, tilbehør og andre ting såsom pilotstyrede kontraventiler og overcenterventiler.  

Produkter og vejledning i topklasse

Vi leverer altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og vi leverer altid standardvarer hurtigt fra vores store lager i Skanderborg. Du får altid professionel service, da vi har et erfarent hold af ingeniører og teknikmedarbejdere, der vejleder dig. Er der noget, du ikke finder på siden, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.