Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30
Luk
Åbn
Håndtering af Covid-19 JO Hydraulics

I JO Hydraulics følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning.

Hvad kan vores kunder forvente:

Ordrer
Vi har mange varer på lager, men pga. virksomhedslukningerne i Italien, vil der være varer, vi ikke kan få hjem. Hvis der er forsinkelser på din ordre, bliver du kontaktet.

Bestilling
Du kan bestille varer på www.johy.dk.
Vores sælgere arbejder hjemmefra, men de er klar til at hjælpe på telefonen som vanligt.

Montager
Vi monterer stadig centralsmøring. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god hygiejne skal overholdes, når du har besøg af vores montører.

Salg
Vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra. Der kan aftales videokonferencer som alternativ til et fysisk besøg.

Varemodtagelse
Der er ingen adgang til vores lagerhal. Alle varer skal derfor aflæsses i området foran lagerporten ud mod Virringvej. Varer til afhentning ligger i det opstillede ”Afhentningsområde”.

Besøgende
Vi tager ikke imod besøgende. Kommer du for at afhente en ordre, skal du følge retningslinjerne på døren ind til lageret.

Køb for 3.000,00 DKK for at få fri erhvervsfragt

Retningsventiler


Brevini Fluid Power Logo   Aron Cetop Valves Kladivar - Poclain  G Fluid

Retningsventiler til konkurrencedygtige priser

Ventiler er alfa og omega, når det kommer til at kunne styre gennemstrømningen i et hydrauliksystem. Hvad enten der skal åbnes eller lukkes for olien, skiftes retning, eller om trykket skal reguleres, så har man brug for en ventil. 

Hos JO Hydraulics A/S vil vi gerne kunne levere et stort udvalg af forskellige ventiler, og derfor ser du herunder et utrolig bredt udvalg af forskellige retningsventiler. Du finder både Cetop/NG-ventiler, monoblokventiler, sektionsventiler, proportionalventiler og skifteventiler, og som tilkøb kan har vi oggså magnetspoler og andre småting som tuber, håndtag, plastikmøtrikker og lignende.

Vi leverer altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og så tilbyder vi professionel service fra vores lager i Skanderborg og korte leveringstider, sådan at du ikke skal vente længe på dine ventiler. 

Alle priser siden er eksklusiv moms, og du finder mere information om de enkelte ventiler under de forskellige billeder. Er du i tvivl om noget, eller synes du ikke, du kan finde det, du mangler, så kontakt os gerne, og vi vil forsøge at hjælpe dig videre. 

Vi har et erfarent team af salgsmedarbejdere og ingeniører, der vejleder om alle vores standardkomponenter, og så rådgiver de på specifikke hydraulikløsninger og projekter.

 

Manuelle  & EL styreventiler 
Cetop. Monoblok. Stakbar. Sektionsventiler. Håndstyreventiler.
Elektriske 6/2-vejs samt 8/3-vejs ventiler.