Retningsventiler


Retningsventiler til konkurrencedygtige priser

Ventiler er alfa og omega, når det kommer til at kunne styre gennemstrømningen i et hydrauliksystem. Hvad enten der skal åbnes eller lukkes for olien, skiftes retning, eller om trykket skal reguleres, så har man brug for en ventil. 

Hos JO Hydraulics A/S vil vi gerne kunne levere et stort udvalg af forskellige ventiler, og derfor ser du herunder et utrolig bredt udvalg af forskellige retningsventiler. Du finder både Cetop/NG-ventiler, monoblokventiler, sektionsventiler, proportionalventiler og skifteventiler, og som tilkøb kan har vi oggså magnetspoler og andre småting som tuber, håndtag, plastikmøtrikker og lignende.

Vi leverer altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og så tilbyder vi professionel service fra vores lager i Skanderborg og korte leveringstider, sådan at du ikke skal vente længe på dine ventiler. 

Alle priser siden er eksklusiv moms, og du finder mere information om de enkelte ventiler under de forskellige billeder. Er du i tvivl om noget, eller synes du ikke, du kan finde det, du mangler, så kontakt os gerne, og vi vil forsøge at hjælpe dig videre. 

Vi har et erfarent team af salgsmedarbejdere og ingeniører, der vejleder om alle vores standardkomponenter, og så rådgiver de på specifikke hydraulikløsninger og projekter.

Manuelle  & EL styreventiler 
Cetop. Monoblok. Stakbar. Sektionsventiler. Håndstyreventiler.
Elektriske 6/2-vejs samt 8/3-vejs ventiler.