Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30
Luk
Åbn
Håndtering af Covid-19 JO Hydraulics

I JO Hydraulics følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning.

Hvad kan vores kunder forvente:

Ordrer
Vi har mange varer på lager, men pga. virksomhedslukningerne i Italien, vil der være varer, vi ikke kan få hjem. Hvis der er forsinkelser på din ordre, bliver du kontaktet.

Bestilling
Du kan bestille varer på www.johy.dk.
Vores sælgere arbejder hjemmefra, men de er klar til at hjælpe på telefonen som vanligt.

Montager
Vi monterer stadig centralsmøring. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god hygiejne skal overholdes, når du har besøg af vores montører.

Salg
Vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra. Der kan aftales videokonferencer som alternativ til et fysisk besøg.

Varemodtagelse
Der er ingen adgang til vores lagerhal. Alle varer skal derfor aflæsses i området foran lagerporten ud mod Virringvej. Varer til afhentning ligger i det opstillede ”Afhentningsområde”.

Besøgende
Vi tager ikke imod besøgende. Kommer du for at afhente en ordre, skal du følge retningslinjerne på døren ind til lageret.

Køb for 3.000,00 DKK for at få fri erhvervsfragt

Akkumulatorer


  Fox SrL  leduc 

Akkumulatorer bruges i hydrauliske systemer for at undgå stød og pulsationer, som kan forårsage skader på systemets komponenter. Det er primært membranakkumulatorer, der bruges til dette formål. Akkumulatorer kan også bruges som energilager – en form for hydraulisk batteri. Her bruges stempelakkumulatorer. Blæreakkumulatorer kan bruges til begge formål. Fælles for dem alle er, at de er fyldt med en gas som kan trække sig sammen og udvide sig i takt med trykket i systemet. Når olien lukkes ind i akkumulatoren, trækker gassen i blæren sig sammen. Nu er akkumulatoren ladet. Når trykket i systemet falder, sendes olien retur i systemet, og akkumulatoren er afladet. Akkumulatoren sidder oftest på P-strengen, men den kan indsættes på T-strengen for fx at beskytte en køler.