Blære- membran- og stempel-akkumulator

Er du på udkig efter en akkumulator til brug i hydrauliske systemer, finder du hos JO Hydraulics flere forskellige varianter til flere formål. 

I JO Hydraulic's brede udvalg indenfor denne produktgruppe finder du både blære- membran- og stempel varianter, ligesom du i vores sortiment ligeledes finder et udvalg af diverse tilbehør.

 

Hvordan virker en akkumulator?

Akkumulatorer, kan bruges til en lang række formål i hydrauliske systemer. I visse systemer bruges en membranvariant f.eks. til det formål at undgå stød og pulsationer, der kan medvirke til at skade systemets øvrige komponenter. I andre systemer bruges stempeltypen som en anordning til at lagre hydraulisk tryk til brug i perioder, hvor systemet oplever en spidsbelastning. En blære-akkumulator kan med sine specifikationer bruges til begge formål.

Fælles for alle de nævnte typer er, at de med deres indhold af gas er konstrueret til at presses sammen og udvides i takt med systemets arbejde. En akkumulator sidder som oftest på P-strengen, men kan i visse tilfælde også monteres på T-strengen, hvis dens formål f.eks. er at beskytte en køler.  

Hos JO Hydraulics har vi et bredt udvalg af de forskellige produkttyper, og du finder sikkert den variant du har behov for, hvad enten det er en membran- stempel- eller blære-akkumulator eller måske bare tilbehør til disse. Vores store udvalg af standardkomponenter til centralsmøring og hydraulik kan vi levere fra dag til dag, så du hurtigt kan komme videre med dit arbejde.

 

Brug for hjælp og vejledning - kontakt vores kundeservice

Hos JO Hydraulics har vi mange års erfaring med at forhandle kvalitetsprodukter indenfor områderne hydraulik og centralsmøring. Hos os finder du derfor altid et bredt udvalg af forskellige produkter til brug indenfor netop hydraulik og centralsmøring. Vi bestræber os altid på at yde vores mange kunder den bedste allerbedste service - både hvad angår valg af diverse komponenter ligesom vi også altid står klar med råd og vejledning til de konkrete udfordringer, du løber ind i.  

Er du i tvivl om nøjagtig hvilken akkumulator, der passer perfekt til din maskines hydrauliske system, så er der hjælp og vejledning at hente hos vores kundeservice. Vores kompetente og erfarne medarbejdere har en stor ekspertise indenfor både hydraulik og centralsmøring, og i vores support sidder der mindst en tekniker, der kan hjælpe dig med netop dine spørgsmål.

Ovenfor kan du se nærmere på vores forskellige typer af akkumulatorer og finde den variant, der passer netop til dit formål.