Oliemotorer

Hos JO Hydraulics har vi et stort og bredt udvalg af mange forskellige typer af oliemotorer. En oliemotor er en meget effektiv måde at omdanne energi til bevægelse. En oliemotor anvender roterende bevægelser samt fremdrift. Den anvendes ofte sammen med et gear. 

 


 

Oliemotorer af højeste kvalitet

En god og stabil oliemotor er uundværlig i mange brancher og industrier. Derfor fører vi naturligvis oliemotorer af den højeste kvalitet. Mangler du for eksempel en oliemotor af typerne orbitmotor, stempelmotor eller aluminiumsmotor, så er vi sikre på, at vi har den, du mangler.

Vi har rigtig mange års erfaring indenfor hydraulik, og vi ser det som vores vigtigste opgave at sørge for, at alle vores kunder finder de bedste løsninger til deres systemer. Derfor er vores sortiment altid opdateret med oliemotorer af højeste kvalitet og standard, og til nogle af de bedste priser på markedet. Vi mener nemlig ikke, der er nogen grund til at betale for meget for en vare. Det kalder vi sund fornuft.

 

Vælg din oliemotor

Når du skal beslutte dig for, hvilken oliemotor der er den rette til dig og dine behov, er der nogle ting, du skal have afklaret inden. For eksempel skal du vælge den rette type, den rette størrelse og den rette effekt, du har brug for. Der kan således være stor forskel på de forskellige behov, og nogle maskiner har brug for mange omdrejninger, mens andre maskiner har brug for færre. Det er også vigtigt, at du ved, hvor mange kubik/CCM du har behov for i din oliemotor.

En oliemotor bruges blandt andet i:

  • Skovmaskiner
  • Boremotorer
  • Havemaskiner
  • Mejetærskere
  • Mandskabslift
  • Forklifte
  • Asfaltmaskiner
  • Små frontlæssere
  • Saltspredere
  • Industrielle maskiner

 

Hurtig levering af din oliemotor

Vi ved, at når du først har besluttet dig for at købe en ny oliemotor, vil du gerne have den hurtigst muligt. Derfor bestræber vi os altid på at levere din oliemotor så hurtigt som muligt.

Når du bestiller din oliemotor hos JO Hydraulics er du sikker på både effektiv og sikker levering. Lægger du således en ordre hos os inden kl. 14:30 på en hverdag, vil den blive sendt afsted samme dag.

 

Er du i tvivl om, hvilken oliemotor du skal bruge?

Hos JO Hydraulics er vi førende eksperter indenfor alt, der har med hydraulik at gøre. Derfor kan vi yde kompetent rådgivning om, hvilken oliemotor du har brug for. Der findes nemlig flere forskellige typer af oliemotorer, der hver især har deres styrker. Husk, du er altid mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 75 14 15 00 eller skrive til [email protected], hvis du har brug for hjælp. Vi kommer også meget gerne ud til dig og giver vores besyv med, når du skal have ny oliemotor.