Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Emmegi Heat Exchangers 

Oliekølere i italiensk kvalitet

Hvis du er ude efter hydraulik-oliekølere med DC, AC eller hydraulik motorer fra den italienske producent Emmegi Heat Exchangers, så har vi hos JO Hydraulics et stort udvalg af både oliekølere, olie- og saltvandskølere, blæsere, termostater, reservedele og tilbehør som eksempelvis monteringsfødder.

Du kan finde de mange oliekølere og tilbehøret herunder, og de er alle fra den italienske producent Emmegi, der blev etableret i 1975, og i dag har samme ejerskab. De har hovedsæde nær Milano, og er kendetegnet af sin gode kvalitet.

Jens Arne Ovesen, grundlæggeren bag JO Hydraulics, udviklede virksomheden på opfordring fra netop italienske kvalitets-producenter, der ønskede, at JO Hydraulics skulle repræsentere deres virksomheder i Danmark og forhandle deres produkter på det danske marked. De italienske producenter leverer altid gode varer, som vi altid kan stå inde for. 

Du kan forvente dag til dag-levering og få dit produkt lige når du står og mangler det. Du får også altid professionel service, da vi har et erfarent hold af ingeniør og teknikmedarbejdere, der vejleder dig. Mangler du en særlig type oliekøler som ikke indgår i det sortiment, du ser på siden, så kan JO Hydraulics salgs- og teknik/ingeniørteam af erfarne medarbejdere vejlede dig.