Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30
Luk
Åbn
Håndtering af Covid-19 JO Hydraulics

I JO Hydraulics følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning.

Hvad kan vores kunder forvente:

Ordrer
Vi har mange varer på lager, men pga. virksomhedslukningerne i Italien, vil der være varer, vi ikke kan få hjem. Hvis der er forsinkelser på din ordre, bliver du kontaktet.

Bestilling
Du kan bestille varer på www.johy.dk.
Vores sælgere arbejder hjemmefra, men de er klar til at hjælpe på telefonen som vanligt.

Montager
Vi monterer stadig centralsmøring. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god hygiejne skal overholdes, når du har besøg af vores montører.

Salg
Vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra. Der kan aftales videokonferencer som alternativ til et fysisk besøg.

Varemodtagelse
Der er ingen adgang til vores lagerhal. Alle varer skal derfor aflæsses i området foran lagerporten ud mod Virringvej. Varer til afhentning ligger i det opstillede ”Afhentningsområde”.

Besøgende
Vi tager ikke imod besøgende. Kommer du for at afhente en ordre, skal du følge retningslinjerne på døren ind til lageret.

Køb for 3.000,00 DKK for at få fri erhvervsfragt

Emmegi Heat Exchangers 

Oliekølere i italiensk kvalitet

Hvis du er ude efter hydraulik-oliekølere med DC, AC eller hydraulik motorer fra den italienske producent Emmegi Heat Exchangers, så har vi hos JO Hydraulics et stort udvalg af både oliekølere, olie- og saltvandskølere, blæsere, termostater, reservedele og tilbehør som eksempelvis monteringsfødder.

Du kan finde de mange oliekølere og tilbehøret herunder, og de er alle fra den italienske producent Emmegi, der blev etableret i 1975, og i dag har samme ejerskab. De har hovedsæde nær Milano, og er kendetegnet af sin gode kvalitet.

Jens Arne Ovesen, grundlæggeren bag JO Hydraulics, udviklede virksomheden på opfordring fra netop italienske kvalitets-producenter, der ønskede, at JO Hydraulics skulle repræsentere deres virksomheder i Danmark og forhandle deres produkter på det danske marked. De italienske producenter leverer altid gode varer, som vi altid kan stå inde for. 

Du kan forvente dag til dag-levering og få dit produkt lige når du står og mangler det. Du får også altid professionel service, da vi har et erfarent hold af ingeniør og teknikmedarbejdere, der vejleder dig. Mangler du en særlig type oliekøler som ikke indgår i det sortiment, du ser på siden, så kan JO Hydraulics salgs- og teknik/ingeniørteam af erfarne medarbejdere vejlede dig.