Patronventiler

Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige typer patronventiler til hydrauliksystemer. Hos JO Hydraulics har vi mange års erfaring med alt inden for hydraulik og centralsmøring, så uanset dit behov er vi sikre på, vi også kan hjælpe dig. Vi er eksperter på området, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp til at finde en patronventil.

Alle vores produkter er af den højeste kvalitet, og til nogle af de bedste priser på markedet. Dette gælder ikke mindst vores udvalg af patronventiler. Tag et kig på siden og se, om ikke vi har netop den patronventil, du mangler til dit hydrauliske system. 

Datablade:

Teknisk dokumentation - Sikring af metalmøtrik


 

Hvad gør en patronventil?

En patronventil er en meget vigtig enhed til dine hydrauliske systemer. Det er patronventilen, der styrer mængden af væskegennemstrømningen. Det vil sige, jo mere du har din patronventil åben, desto mere væske kommer der gennem det hydrauliske system. Og omvendt, jo mere lukket patronventil, desto mindre væskegennemstrømning.

Faktisk er en patronventil en af de vigtigste komponenter i et hydraulisk styresystem, da det hydrauliske system vil kunne fungere uden en pumpe, men ikke vil kunne fungere uden en patronventil - eller en hydraulisk ventil af nogen art.

Hvordan vælger man patronventil? 

Når du skal finde og vælge en patronventil, skal du først og fremmest være sikker på, det er den rette patronventil til netop dit hydrauliske system. Der findes mange forskellige typer patronventiler, og vi fører en del her på siden.

Vi ønsker at gøre det så simpelt som muligt for vores kunder, så derfor kan du nemt og hurtigt indsnævre dine valgmuligheder med vores afgrænsningsværktøj.

For at finde den rette patronventil skal du vælge, om den skal være lukket eller åben, om den skal have double lock eller ej samt om patronventilen skal have nødbetjening eller ingen nødbetjening. Slutteligt skal du indstille antal L/min, som går fra 30 L/min og op til 150 L/min. Afgrænsningsværktøjet finder herefter den rette patronventil til dit behov.

Har du brug for hjælp til at finde en patronventil? 

Hvis du hellere vil have vores hjælp til at finde den rette patronventil, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har som mål at have verdens bedste service inden for hydraulik og centralsmøring, så god kundeservice ligger os meget på sinde. Vi kommer også meget gerne ud til dig, så vi sammen kan finde den helt rette løsning på dit problem.

Lynhurtig levering lige til døren

Når du bestiller patronventiler hos JO Hydraulics, får du altid lynhurtig levering lige til døren. Vi tilbyder dag-til-dag levering af et stort udvalg af vores standardkomponenter, så står du og mangler en patronventil akut, er du kommet til det rette sted.