Find den slangerulle eller kabelrulle, der passer til dig og dit behov

Står du og mangler en slangerulle til hydraulisk udskydning, en slangerulle med elfremføring, en slangerulle for flytning af diesel eller vand eller måske kabelruller for teleskopbevægelser? 

Hos JO Hydraulics kan du finde et stort udvalgt af slange- og kabelruller til konkurrencedygtige priser, og vi står klar til at vejlede dig, så du kan finde den slangerulle eller kabelrulle, der matcher dit behov. Med vores slangerulle- og kabelrulleløsninger kan din virksomhed få optimeret håndteringen af luft, strøm og væske på effektiv og sikker vis.

Her på siden finder du vores udvalg i nedenstående kategorier: 

Er du i tvivl om, hvilken slangerulle eller kabelrulle, du skal vælge? 

Hos JO Hydraulics er vi specialister i hydraulik, og vi står klar til at guide dig gennem vores udvalg af slangeruller og kabelruller. Hos JO Hydraulics tilbyder vi kun kvalitetsprodukter, og vores udvalgte slangeruller og kabelruller er ingen undtagelse. Med over 35 års i branchen er vi eksperter i hydraulik, og vi står klar til at vejlede dig i forhold til valget af slange- og kabelruller, konkrete udfordringer og giver dig forslag til, hvordan vi kan løse netop din udfordring.

Hvad er en Elektro/Hydraulisk slangerulle? 

En elektro- og/eller hydraulisk slangerulle er en normal slangerulle, hvor du kan vælge mellem en 1-vejs, 2-vejs og 2+2-vejs slangerulle. En elektro- og/eller hydraulisk slangerulle er kombineret med en ekstra slange, hvor der er et kabel inden. Alt efter hvilken model, du vælger, skal der monteres et ekstra kabel til EL, der enten vulkaniseres fast til hydraulikslangen, hvis der er mange ledninger, eller placeres ind i en hydraulik slange, hvis de ikke vulkaniseres og ved få ledninger eller kun signalledninger med lavt ampereforbrug. Derfor vil der i beskrivelsen og ordrebekræftelse fra os være oplyst en slange mere til denne type slangerulle. Årsagen til dette er, at den ekstra ledning (kabel) vil være defineret som slange.  

Verdens bedste service hos JO Hydraulics

Vores mål er at tilbyde dig verdens bedste service ­– derfor er der altid mindst én tekniker i vores support, som kan hjælpe dig, når du ringer til os. Vi tilbyder lynhurtig levering, så du kan regne med os, hvis du står og mangler eller slange- eller kabelrulle her og nu. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, brug for et godt råd eller ønsker svar på, hvilke priser og muligheder vi kan tilbyde dig her hos JO Hydraulics. Du kan kontakte os på tlf. 75 14 15 00 eller sende en e-mail til [email protected]