Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30

Centralsmøring


Fritsche  ILC 

Centralsmøring holder dig fra nedbrud!

Hvis du gerne vil holde dine smørepunkter smurte og forhindre nedbrud, samtidig med at du på sigt vil spare tid, så er centralsmøring en god idé. Maskinelt nedbrud kan være en stor hindring, mest fordi nedbrud er ekstremt dyre, da tiden, hvor maskinen står stille, er kostbar.

Herunder finder du alle reservedele til en effektiv centralsmøring. Der er både fittings, slanger, kædesmøring, sortimentsæt og meget mere. Hos JO Hydraulics A/S sætter vi en dyd i at levere et bredt udvalg, og så leverer vi altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Når du skal holde dit centralsmøringsanlæg ved lige, skal du starte med at tjekke anlægget for afrevne slanger, brækkede fittings, synlige utætheder mm. Hvis du har centralsmøring på redskaber, kan der komme koblinger, og de skal gerne holdes rene og være spændt ordentligt sammen. Du bør altid konsultere fagfolk til at ændre timeren, og det vil vi hos JO Hydraulics gerne hjælpe dig med. 

JO Hydraulics er grundlagt af Jens Arne Ovesen på opfordringer fra velrenommerede italienske producenter, der gerne ville, at JO Hydraulics skulle repræsentere deres virksomheder i Danmark, så vi har masser af erfaring og har et stærkt brand, så du kan trygt købe din hydraulik hos os. Hvis der er noget, du ikke finder, eller hvis du ønsker mere information om de forskellige produkter, så kontakt os gerne.

Centralsmøring gør det væsentlig nemmere at holde smørepunkter smurt og dermed forhindre nedbrud. Det er samtidig en væsentlig tidsbesparelse.