Snap-lynkoblinger (ISO)

Hos JO Hydraulics forhandler vi en lang række af snap lynkoblinger. Her på siden finder du vores store udvalg, som samtidig er til rigtig gode priser. Fælles for alle typer snap lynkobling er, at de er af den højeste kvalitet på markedet. En kvalitet vi selv kan stå inde for. Vi sætter nemlig en stor ære i, at vores kunder altid kan finde materialer, der holder i mange år fremover, og derfor står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov.

 


Hvad bruges en snap lynkobling til? 

En snap lynkobling bruges til mange forskellige sammenhænge og systemer. For eksempel når slanger i hydrauliske systemer skal forbindes. Alle vores snap lynkoblinger fås i mange forskellige størrelser og til flere forskellige arbejdstryk. De kan alle benyttes til kemikalier og farvestoffer.

Herunder får du det fulde overblik over alle vores typer af snap lynkobling.

Du finder hurtigt præcis den snap lynkobling du har brug for

Her hos JO Hydraulics tror vi på at gøre det så enkelt som muligt for vores kunder. Du kan derfor nemt og hurtigt søge efter en bestemt type snap lynkobling. Alt du skal gøre er at benytte vores smart søgeafgrænsningsværktøj. Her skal du blot vælge først den koblingstype du har brug for, derefter gevind-størrelsen samt om din snap lynkobling skal have trykeliminator eller ej. Til sidst skal du vælge, om snap lynkoblingen skal være han- eller huntype. Max. arbejdstryk på vores snap lynkoblinger ligger fra 200 til 400 Bar.

Skulle du alligevel være i tvivl om, hvilken snap lynkobling du har behov for, står vi altid klar til at rådgive dig. Vi er vant til at svare på mange forskellige spørgsmål, og dit spørgsmål er mere end velkomment også. Hos os er service en selvfølge.