Planetgear

Søger du planetgear til din maskine? Vil du gerne optimere din produktion med den bedste planetgear løsning? Hos JO Hydraulics har vi et stort og bredt sortiment, over 35 års erfaring, og en stærk kunde knowhow indenfor vores branche. Vi kan finde den bedste løsning til dig.

Vi har et stort udvalg af centralsmøring og hydraulik varer, inklusive tilbehør og små artikler og komponenter. Som du kan se på vores webside, eller via kontakt til vores eksperter på telefon eller mail, så ved vi, hvordan din virksomhed finder den optimale planetgear til din specifikke situation.

Vi er eksperter i hydraulik og centralsmøring og du kan finde din planetgear løsning ved at gå på oplevelse på vores webside, hvor du nemt kan sortere i vores udvalg. 
 


 

Planetgear forbedrer din centralsmøring og hydraulik

Planetgear anvendes til at transformere roterende bevægelser og har en indvirkning på, hvor meget du kan optimere omdrejninger fra din hydraulik eller el motor. Det kan være indenfor mange områder som kraner, betonpumper, hejsespil, landbrugsmaskiner, lastvognskraner, tanddrejekranse og løftespil med mere.

Kort sagt, så snart der er roterende bevægelser i dit maskineri, så kan det være en fordel at anvende planetgear. Det er fordi, at planetgear kan modstå stærke aksiale eller radiale belastninger og har en meget lang levetid. Samtidigt er et planetgear meget kompakt og fylder ofte en trediedel i forhold til et parallelgear.

Med et planetgear får du en høj virkningsgrad indenfor mange forskellige funktioner. Hos JO Hydraulics tilbyder vi komplekse og optimale løsninger og har planetgear i størrelser fra 1.000 Nm til 2.500.000 Nm.

Optimal planetgear løsning 

Hos JO Hydraulics har vi mere end 35 års erfaring og et tæt samarbejde og vidensdeling med både kunder, ingeniører, teknikere og leverandører. Når du kontakter os, får du den bedste mulighed for en knowhow løsning, der er optimal for din planetgear metode til din hydraulik og centralsmøring.  

Vi er ofte ude i marken hos vores kunder og rådgiver omkring, hvordan de kan spare penge ved at optimere deres produktion. Hvis du ønsker at finde besparelser, optimering og effektiv produktion, så er du altid velkommen til at kontakte vores teknikere i vores support.

Vi hjælper gerne ude, i vores afdelinger, eller på telefon (75 14 15 00) eller email ([email protected]). Vi gør også meget for at komme ud til vores kunder, da hydraulik og centralsmøring kan kræve komplicerede løsninger og vi ofte finder de bedste løsninger til dig, når vi ser hvad du står med. Ring til os i dag for at høre mere om, hvad vi og planetgear kan gøre for at du optimere din produktion.