Trustpilot
Google reviews
Åbningstider
Man - tors: 8:00 - 16.00
Fredag: 8:00 - 15.30
Luk
Åbn
Håndtering af Covid-19 JO Hydraulics

I JO Hydraulics følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning.

Hvad kan vores kunder forvente:

Ordrer
Vi har mange varer på lager, men pga. virksomhedslukningerne i Italien, vil der være varer, vi ikke kan få hjem. Hvis der er forsinkelser på din ordre, bliver du kontaktet.

Bestilling
Du kan bestille varer på www.johy.dk.
Vores sælgere arbejder hjemmefra, men de er klar til at hjælpe på telefonen som vanligt.

Montager
Vi monterer stadig centralsmøring. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god hygiejne skal overholdes, når du har besøg af vores montører.

Salg
Vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra. Der kan aftales videokonferencer som alternativ til et fysisk besøg.

Varemodtagelse
Der er ingen adgang til vores lagerhal. Alle varer skal derfor aflæsses i området foran lagerporten ud mod Virringvej. Varer til afhentning ligger i det opstillede ”Afhentningsområde”.

Besøgende
Vi tager ikke imod besøgende. Kommer du for at afhente en ordre, skal du følge retningslinjerne på døren ind til lageret.

Køb for 3.000,00 DKK for at få fri erhvervsfragt

Overtryksventil


HBS  G.Fluid  Villa  Oleodinamica Marchesini

Mangler du en overtryksventil?

- Her finder du overtryksventiler til beskyttelse af det hydrauliske system. Ventiler er alfa og omega, når det kommer til at kunne styre gennemstrømningen i et hydrauliksystem. Hvad enten der skal åbnes eller lukkes for olien, skiftes retning, eller om trykket skal reguleres, så har man brug for en ventil. 

Hos JO Hydraulics A/S sætter vi en dyd i at levere et bredt udvalg af ventiler. Herunder ser du det store udvalg af overtryksventiler. Vi har både enkelte og dobbelte overtryksventiler, og de har et arbejdstryk, der varierer fra 5 til max 420 bar.

Vi leverer altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og så tilbyder vi professionel service og korte leveringstider, sådan at du ikke skal vente længe på dine ventiler. Vi har et stort lager i Skanderborg, hvilket sikre at leveringstiden er kort.

Alle priser her på siden er eksklusiv moms. Du kan finde mere information om de enkelte ventiler og se billeder af dem, når du klikker på dem. Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig videre. 

Vores salgs- og teknik/ingeniørteam er erfarne medarbejdere, der vejleder om vores standardkomponenter og rådgiver om specifikke hydraulikløsninger og projekter.

Vi arbejder altid på at øge vores produktsortiment, og du kan følge med i udviklingen i vores nyhedsbrev.